fotvård KAtrineholm

Ankis Fotvård

Hos Ankis Fotvård i Katrineholm kan du få både standard fotvård men även mer komplexa behandlingar.

Kontakt

fotvård i Katrineholm för dig

Letar du efter någon som utför fotvård i Katrineholm? Då kan du sluta leta! Hos mig på Ankis Fotvård får du hjälp med fotbehandlingar och fotvård. Att ta hand om sina fötter är viktigt för sitt välbefinnande. Därför erbjuder jag även fotbehandlingar i förebyggande syfte.

Fotvård är olika typer av behandlingar vars syfte är att motverka eller förebygga besvär som till exempel nageltrång, fotsvamp, hälsprickor, liktornar och mycket mer. För dig som vill gå på fotvård hos mig i Katrineholm i förebyggande syfte rekommenderar jag att man går minst 4 gånger per år.

Det är viktigt att man tar hand om sina fötter oavsett årstid, men det är särskilt viktigt under vintern. Både för att man stänger in fötterna i tjocka skor och för att man lätt blir torr vilket leder till sprickor. Det är optimalt att ta hand om sina fötter redan när man är ung eftersom det har betydelse för hur dina fötter kommer må när du blir äldre.

Har du inga besvär som kräver fotvård utan bara vill unna dig en härlig och avslappnande stund med en fotvårdsbehandling? Eller vill du utnyttja friskvårdsbidraget hos en fotvårdsspecialist? Då är du självklart varmt välkommen till mig i Katrineholm!

Mina tjänster i Katrineholm

Är dina fötter i behov av lite fotvård? Kika då in ett urval av de olika fotbehandlingar jag erbjuder i Katrineholm här nedan. Skulle dina fötter behöva något annat? Då är det fritt fram att höra av dig till mig! Tack vare min kompetens kan jag hjälpa dig med alla typer av besvär och fotbehandlingar.

Kvinna får medicinsk fotvård

Fotvård när det behövs som mest

Har du fotbesvär såsom förhårdnader, nageltrång, svamp eller vårtor? Då är en behandling med fotvård ett bra val för dig. Fotvård kan göras redan vid 10-års åldern, alltså är det inget bara äldre personer gör. Under en fotbehandling kan fotvårdsspecialisten upptäcka eventuella besvär man själv kanske inte är medveten om. 

När du kommer in till mig i Katrineholm för en behandling med fotvård börjar vi med en konsultation av dina fötter för att kunna skräddarsy behandlingen efter dina fötters behov och de besvär du vill motverka eller förebygga. Behandlingen avslutas med en fotmassage, därefter ger jag dig tips på vad du själv kan göra för att förebygga problemen.

pedikyr

fotvård

Vi börjar med ett mjukgörande och avkopplande fotbad följt av filning, borttagning av förhårdnader och sprickor samt nagelklippning och behandling av nagelband. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage. Alltså är det fotvård i Katrineholm av högsta klass!

pedikyr

Fotvård med Pedikyr

Fotvård med pedikyr är för dig som vill ha en extra lyxig känsla efter utförd fotvårdsbehandling. Vi börjar med ett skönt fotbad. Därefter behandlar jag naglar och nagelband samt eventuella förhårdnader och sprickor. Slutligen får du en fotmassage och naglarna målas i valfri färg.

fotvård

Fotmassage

Behandlingen startas med ett mjukgörande fotbad. Därefter påbörjar vi den härliga fotmassagen som motverkar stress och ger ett välbefinnande i hela kroppen. Fotmassage passar dig som känner sig trött i fötterna efter en aktiv dag.

Medicinsk fotvård

Ankis Fotvård

Jag som driver Ankis Fotvård i Katrineholm heter Ann-Kristin och har arbetat med fötter i många år. Därmed har jag en stor och bred kunskap för att kunna hjälpa dig med alla olika sorters fotproblem som kräver fotvård.

Dina fötter ska orka bära dig igenom hela livet och kommer behöva stå ut med många påfrestningar. Unna dig själv en härlig fotbehandling där du kan koppla av medan en professionell fotspecialist tar hand om dina fötter.

Kunder från katrineholm

Jag befinner mig på Västra Kvarngatan 28 C i Nyköping där jag utför ett flertal olika fotvårdsbehandlingar. Idag har jag kunder från flera omkringliggande städer såsom Katrineholm och Norrköping som vill ha fotvård utförd av en specialist. Till mig är alla välkomna!

KONTAKTa mig

Vill du boka en tid för fotvård i Katrineholm? Eller har du frågor om behandlingar eller problem såsom vårtor, nagelsvamp eller liktorn? Tveka då inte att kontakta mig så svarar jag gärna på dina frågor.

Maila

smulanxxx@gmail.com

Ring

0155-21 33 58

Besök

Västra Kvarngatan 26 C 611 31 Nyköping